Наверх
Войти на сайт
Регистрация на сайте
Зарегистрироваться
На сайте недоступна
регистрация через Google

Анастазія, 66 - 18 марта 2008 05:50

Отредактировано:18.03.08 22:58
Як швидко може змінитись загальна думка? Залежить... Деколи дуже швидко, буквально протягом 5-ти днів. Це сталося в древньому Єрусалимі, десь в 30-х роках н.е. В неділю натовп захоплено вітав Ісуса пальмовими гілками, кричав "Осанна", вважав щастям, коли осел, на якому він їхав переступив через постелений ними одяг. Не пройшло і тижня, - і той же Ісус арештований, фальшиво звинувачений, жорстоко битий і наступного дня розпятий. Як так, чому??? Просто - Ісус не оправдав надії натовпу, якою було визволення від римської окупаціії. Так, вони бачили чуда, великі чуда, як уздоровлення сліпих, кривих і прокажених, бачили накормлення 5-ти тисяч пятьма хлібами і двома рибами, бачили, а хто не бачив, то чув від інших, що Ісус може ходити по воді і втихомирювати бурю. Також чули Його проповіді і притчі про Боже Цаство і вічне життя. Але це якось не міцно хвилювало. Що там вічне життя колись, коли народ хотів покарання зненавиджених римлян і вже, зараз, тепер! Якби Ісус так, для прикладу, забив хоч сотню-дві римських воїнів, а інші би в страху і розгубленості чекали підмоги, о, тоді він був би героєм дня! Тоді і священники (яка іронія: до своїх же прийшов) боялись би виступати проти нього. Чи мав Ісус силу проти римлян, - запросто! Він, що сотворив цей світ разом з Отцем, міг легко його і знищити. Легким порухом мізинного пальця лівої руки. А як не цілий світ, то хоч би пихатих зарозумільців. Іншим для науки. Але не схотів, а вибрав страшну, мученицьку і принизливу смерть. Чому? Щоб відкупити нас від первородного гріха, а тим самим і від смерті. Хто ще і коли в усій історії людства зробив таке? Міг вибрати життя, і розкішне та славне, а вибрав смерть...

"Так бо Бог полюбив світ, що дав Свого Сина Однородженого, щоб кожен, хто ввірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне" (Іван 3:16).

Подумаймо про це якраз в цей тиждень страждань, перед світлим святом Воскрксення.

І ще одне. Як тоді швидко змінилась думка натовпу до гіршого, так само кожен з нас може змінити своє життя до кращого. От прямо зараз. І нема значення, що ми робили вчора, в минулому, наші гріхи могли бути червоні, як кров, але через Ісусову викупну жертву ми можемо бути білими, як сніг. Треба тільки розкаятись і попросити Його в молитві. Не треба навіть нікуди йти, їхати чи чекати на прийом. Ісус нас може прийняти в кожній годині дня чи ночі. І Він один є посередник між Богом і нами, грішними. Молитва може бути навіть дуже коротка: "Ісусе Христе, Сину Божий, що помер за мене на хресті, спаси і помилуй мене грішну (грішного)".
Добавить комментарий Комментарии: 0



Хотите, чтобы Ваше фото было на всех страницах раздела знакомств? Примите участие в нашем конкурсе! Подробности здесь.

Just click it | Подарки | Таблица калорийности | Погода | Персональный гороскоп | Тесты

2011 - наши дни.. © Служба поддержки

Мы используем файлы cookies для улучшения навигации пользователей и сбора сведений о посещаемости сайта. Работая с этим сайтом, вы даете согласие на использование cookies.